Over ons

De kok heeft een zware taak. Al weken… ja zelfs maanden… is hij druk, druk, druk… Hij is uitgeloot om de koning te verrassen… Avond na avond is hij in de weer met kokkerellen. Hoe kan hij de koning en zijn gasten verrassen? Uiteindelijk heeft hij iets gevonden om de koning hoffelijk te laten genieten.

Eindelijk is de avond aangebroken, het is een drukte van jewelste in de eetzaal van het koninklijke hof. Nu mag de kok aantreden om zijn hapjes aan te bieden aan de koning. Voordat hij naar binnen gaat  trekt hij nog vlug zijn strikje recht en loopt geheel in stijl naar de koning.

Het wordt adembenemend stil als de kok met zijn witte fluwelen handschoenen de glimmende zilveren schaal opent… Hoe zal de koning reageren? Hoe zouden zijn gasten het vinden?

Bent u ook nieuwsgierig geworden?

Maak dan kennis met onze snacks van ‘Van ’t Hof’. Om dat wij ook u als een koning willen laten genieten.

Wij zijn ‘Van’t Hof’. Uw producent van heerlijke flens producten. Wij produceren onze producten vanaf de inkoop van de bloem tot aan het volwaardige eindproduct. En dat alles in eigen huis met al meer dan 75 jaar ervaring. Onze afnemers weten ons al sinds 1936 te vinden.

Met onze producten kunnen wij zowel de diepvries als vers- markt bedienen. Zo leveren wij o.a. kaaskrakers, mini- loempia’s en lavaatjes. Ook produceren wij verse maaltijd loempia’s. Doordat wij het complete productieproces onder eigen beheer hebben zijn we flexibel, en kunnen daardoor snel schakelen. Bij ons ligt de focus op kwaliteit. Wij denken dat focus op de kwaliteit van onze snacks op langere termijn veel toegevoegde waarde biedt. Niet alleen voor ons, maar voornamelijk voor onze afnemers. Wij vinden dat onze klanten moeten weten wat ze eten en waar de ingrediënten vandaan komen. Daarom worden zoveel mogelijk grondstoffen bij Nederlandse leveranciers ingekocht. Zo komt de groenten en de kaas die wij in onze producten verwerken van Nederlandse bodem. Wij willen dat onze klanten niet alleen onze snacks lekker vinden, maar ook op een eerlijke manier van onze producten kunnen genieten. Daarom Van ’t Hof… Om koninklijk te kunnen genieten…